skip to Main Content

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού που θα γίνει την 20η Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 8.30 π.μ, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

1. Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2018.
2. Σύνταξη σχεδίου τροποποίησης προϋπ/σμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2018.
3. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης επί της αρ. 1/2018 απόφασης Ειρηνοδικείου Ιστιαίας.
4. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για παράσταση ενώπιον Ειρηνοδικείου Αθηνών κατά τη συζήτηση της υπ΄ αριθ. κατάθ. 6060/2011 αγωγής του Δήμου κατά της ΔΕΗ ΑΕ.
5. Ορισμός συμβολαιογράφου για σύνταξη δικαστικού πληρεξουσίου για την υπόθεση ενώπιον Ειρηνοδικείου Αθηνών κατά τη συζήτηση της υπ΄ αριθ. κατάθ. 6060/2011 αγωγής του Δήμου κατά της ΔΕΗ ΑΕ.
6. Έγκριση αποτελέσματος φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση Σχολικής Καλλιεργήσιμης γης στην ΤΚ Ταξιάρχη.
7. Σύνταξη έκθεσης εσόδων-εξόδων Δήμου 4ου τριμήνου 2017.
8. Κατάρτιση όρων διακήρυξης εκμίσθωσης του Δημοτικού Καταστήματος στον Ν. πύργο (πρώην Γεωργ. Τσάρνου).
9. Έγκριση της αριθ. 213/2017 μελέτης, κατάρτιση όρων διακήρυξης, διάθεση πίστωσης και ορισμός Επιτροπής Διαγωνισμού, για την προμήθεια ανταλλακτικών-ελαστικών-συντήρηση & επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων έργου για το έτος 2018
10. Κατάρτιση όρων διακήρυξης ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την «προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Ωρεών του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού».
11. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για γνωμοδότηση, για υπόλοιπο οφειλόμενο ποσό δυνάμει της υπ΄αριθ. 166/2017 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 75, παρ. 2, του N. 3852/10, αν απουσιάζουν ή κωλύονται τακτικά μέλη, καλούνται τα αναπληρωματικά με τη σειρά της εκλογής τους.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Back To Top