skip to Main Content

Αίτηση για το Δημόσιο ΙΕΚ Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού 2015 – 2016

  • Νέα

Με την έναρξη του νέου έτους κατάρτισης, 2015-2106, το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων στοχεύει στην ενίσχυση του θεσμού των Δημόσιων IEK, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης.
 Στις ειδικότητες περιλαμβάνονται  και αυτές που αφορούν το Δημόσιο ΙΕΚ του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού:
1. Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέας της Αγροτικής Ανάπτυξης 
2. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (υπηρεσία υποδοχής-υπηρεσία ορόφων- εμπορευματογνωσία) 
Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο https://iek.sch.gr
Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε και θα διαρκέσει ως την επόμενη Δευτέρα 21/9 ώρα 12:00 χωρίς κανένα περιθώριο παράτασης.
Ο υποψήφιος, καταρτιζόμενος στα Δημόσια ΙΕΚ, μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε νέες ειδικότητες στην περιοχή προτίμησής του, ενώ καταρτίζεται ανάλογα με τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας. 
Το Δ.Ι.Ε.Κ. παρέχει υψηλό επίπεδο Δημόσιας Δωρεάν Κατάρτισης και επιδιώκει την άμεση απορρόφηση των αποφοίτων.
Όσοι καταρτίζονται ήδη σε κάποια ειδικότητα σε Δημόσιο ΙΕΚ και έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα εγγραφής παρακαλούνται να απευθύνονται στο ΙΕΚ φοίτησής τους για την εγγραφή τους στο νέο εξάμηνο.
Το παρόν σύστημα αφορά υποψήφιους, που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο ειδικοτήτων, που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, για το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης 2015Β.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου ή ισότιμου τίτλου ημεδαπής ή αλλοδαπής (πχ. πτυχίο ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ).  
Πτυχιούχοι ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΤΕΕ (Β κύκλου) κλπ. μπορούν να αιτηθούν εγγραφή τους σε τμήματα Γ εξαμήνου αντίστοιχης ειδικότητας των ΙΕΚ.
Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξατε στην παρακάτω ιστοσελίδα
http://kdvmistiaiasedispou.weebly.com/

Back To Top