ΑΔΕ 95-2025 Έγκριση υποβολής αίτησης στήριξης για την Πράξη Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στη Δ.Ε. Αρτεμισίου 21 Φεβρουαρίου 2025 Αποφάσεις Δημοτικής Επιτροπής ΑΔΕ 95-2025 ΟΡΘΗ_ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Δ.Ε. ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ Μοιρασέ το Tweet Share Plus one Pin It Διαβάστε επίσης ΑΔΕ 233/2025 Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.), 1ο Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. και Τροποποιητικής Μελέτης για το έργο: «Ολοκλήρωση της Αντιπλημμυρικής Θωράκισης της Δημοτικής Κοινότητας Ιστιαίας του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού». ΑΔΕ 473/2025 Έγκριση σύναψης Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας με τον Δήμο Χαλκιδέων για την υποστήριξη υλοποίησης του έργου: «Ολοκληρωμένη Αντιπλημμυρική Προστασία Γουβών, Αρτεμισίου, Πευκίου, Ασμηνίου (Α’ Φάση)» ΑΔΕ 519/2025 Τμηματική κυκλοφοριακή ρύθμιση και εργοταξιακή σήμανση αποκλεισμού οδού για την εξασφάλιση κυκλοφορίας στο δρόμο από Γερακιού προς Αγδίνες (Αγία Τριάδα) για το έργο: «Αποκατάσταση Καταστροφών σε υποδομές και δίκτυα του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού μετά τα Πλημμυρικά Φαινόμενα του Σεπτέμβριου 2023».
ΑΔΕ 233/2025 Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.), 1ο Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. και Τροποποιητικής Μελέτης για το έργο: «Ολοκλήρωση της Αντιπλημμυρικής Θωράκισης της Δημοτικής Κοινότητας Ιστιαίας του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού».
ΑΔΕ 473/2025 Έγκριση σύναψης Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας με τον Δήμο Χαλκιδέων για την υποστήριξη υλοποίησης του έργου: «Ολοκληρωμένη Αντιπλημμυρική Προστασία Γουβών, Αρτεμισίου, Πευκίου, Ασμηνίου (Α’ Φάση)»
ΑΔΕ 519/2025 Τμηματική κυκλοφοριακή ρύθμιση και εργοταξιακή σήμανση αποκλεισμού οδού για την εξασφάλιση κυκλοφορίας στο δρόμο από Γερακιού προς Αγδίνες (Αγία Τριάδα) για το έργο: «Αποκατάσταση Καταστροφών σε υποδομές και δίκτυα του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού μετά τα Πλημμυρικά Φαινόμενα του Σεπτέμβριου 2023».