skip to Main Content

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ 21ο ΘΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΛΕ.Κ.Α.Μ. 2024/Β. ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΙΣ 22, 23 & 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

Tο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις 22, 23 και 24 Ιουνίου το Δ.Σ. της ΛΕΚΑΜ (Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας) ετοιμάζει μια καταπληκτική εκδρομή – Ράλλυ στην πανέμορφη Βόρεια Εύβοια.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης με την ονομασία “21ο ΘΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΛΕΚΑΜ 2024 / Β. Εύβοια” έχει ως εξής:

1η ημέρα: Συγκέντρωση των πληρωμάτων στην Πλατεία Θερμοποτάμου στα Λουτρά Αιδηψού, όπου ο Δήμαρχος της Ιστιαίας-Αιδηψού κος Ιωάννης Κοντζιας θα καλωσορίσει τα πληρώματα, ετοιμάζοντας μια εντυπωσιακή υποδοχή.

Στις 12:30 θα δοθεί η εκκίνηση του 1ου αυτοκινήτου με κατεύθυνση  παραλιακά προς τον Άγιο Νικόλαο, τα μαγευτικά Γιαλτρα, τη Λιχάδα και τον Κάβο με την ονειρική θέα προς τα Λιχαδονήσια.

Στην συνέχεια θα επιστρέψουμε στα Λουτρά της Αιδηψού, στο Ξενοδοχείο ΑΥΡΑ.

Ενα μικρό διάλειμμα των πληρωμάτων για ανάπαυση και φρεσκάρισμα.

Τα πληρώματα στις 20:30 θα κατευθυνθούν σε κομβόι προς την πλατεία Ιστιαίας για μια στατική παρουσίαση των ιστορικών αυτοκινήτων από τις 21:00 έως τις 23:30.

Επιστροφή για την βραδινή ξεκούραση στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα: Εκκίνηση από την πλατεία Θερμοποταμου στις 11:00 προς το Πευκί. “Οργώνοντας” τη Βόρεια Ευβοια μέσα από τα ιστορικά καταπράσινα χωριά όπως τα Καμάρια, την Κερασιά, τον Όσιο Δαυίδ, τα Βασιλικά, την Αγία Άννα, τις Γουβες και άλλα πολλά χωριά που κατάφεραν να ξαναγεννηθούν με τη βοήθεια των ανθρώπων και της φύσης!!!

Στο άγαλμα του Ποσειδώνα του Αρτεμισίου, θα συγκεντρωθούν τα πληρώματα για την επιστροφή στα Λουτρά.

Το βράδυ περιμένει πολύ γλέντι και φαγητό στους συμμετέχοντες και στην συνέχεια η απονομή των κυπέλλων.

Η μεταφορά των πληρωμάτων από το ξενοδοχείο προς την ταβέρνα θα είναι μια έκπληξη για όλους εμπνευσμένη από το Δ.Σ. της ΛΕ.Κ.Α.Μ.

3η ημέρα: Ημέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης. Δίδεται η δυνατότητα στα πληρώματα, να απολαύσουν τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της περιοχής.

Ενδεικτικά προτείνονται: “Ταύρος των Ωρεών” ένα γλυπτό υπερφυσικού μεγέθους κατασκευασμένο από λευκό μάρμαρο με βάρος περίπου 5 τόνων, γλυπτό “Άνθρωπος & Φύση” στην Ιστιαία που θυμίζει την καταστροφική φωτιά του 2021, “ Ηρακλής Farnese” στην πλατεία Θερμοποτάμου στα Λουτρά Αιδηψού.

ΤΟ Δ.Σ. της ΛΕ.Κ.Α.Μ.

Σύντομα θα αναρτηθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Back To Top