ΑΔΕ 238/2025 Περί επιστροφής ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος στον δικαιούχο Ι. Λ. 12 Ιουνίου 2025 Αποφάσεις Δημοτικής Επιτροπής ΑΔΕ 238-2025 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ_ΛΑΜΠΡΟΥ Μοιρασέ το Tweet Share Plus one Pin It Διαβάστε επίσης ΑΔΕ 390/2025 Τρόπος διενέργειας διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου και ορισμός Επιτροπής διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο: «Εργασίες επισκευής & αποκατάστασης εγκαταστάσεων δικτυών Ύδρευσης & Αποχέτευσης στην Δ.Ε. Αιδηψού λόγω του καιρικού φαινομένου «Elias». ΑΔΕ 29/2026 Έγκριση του από 23.01.2026 πρακτικού αξιολόγησης προσφορών και κατακύρωσης για την σύναψη σύμβασης με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, λόγω κατεπείγουσας ανάγκης του άρθρου 32 παρ. 2γ του ν.4412/2016, όπως ισχύει, για την επιλογή αναδόχου για την σύμβαση με τίτλο: «Εργασίες επισκευής και αποκατάστασης εγκαταστάσεων δικτυών ύδρευσης & αποχέτευσης από την κακοκαιρία “Elias” στην Δ.Ε. Αιδηψού». ΑΔΕ 135/2026 Χορήγηση άδειας κατάληψης κοινοχρήστου χώρου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας της Αγγελικής Κική.
ΑΔΕ 390/2025 Τρόπος διενέργειας διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου και ορισμός Επιτροπής διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο: «Εργασίες επισκευής & αποκατάστασης εγκαταστάσεων δικτυών Ύδρευσης & Αποχέτευσης στην Δ.Ε. Αιδηψού λόγω του καιρικού φαινομένου «Elias».
ΑΔΕ 29/2026 Έγκριση του από 23.01.2026 πρακτικού αξιολόγησης προσφορών και κατακύρωσης για την σύναψη σύμβασης με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, λόγω κατεπείγουσας ανάγκης του άρθρου 32 παρ. 2γ του ν.4412/2016, όπως ισχύει, για την επιλογή αναδόχου για την σύμβαση με τίτλο: «Εργασίες επισκευής και αποκατάστασης εγκαταστάσεων δικτυών ύδρευσης & αποχέτευσης από την κακοκαιρία “Elias” στην Δ.Ε. Αιδηψού».
ΑΔΕ 135/2026 Χορήγηση άδειας κατάληψης κοινοχρήστου χώρου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας της Αγγελικής Κική.